MEMORIAL FRANTIŠKA HEBEDY XXVIII. - Horní Bělá

18.10.2011 20:15

Constance Queen Magic Seven se zúčastnila Memoriálu Františka Hebedy v Horní Bělé u Plzně. Tento memoriál je tvořen lesními zkouškami a barvářskými zkouškami honičů. Constance v sobotu  bezchybně absolvovala LZ s plným počtem bodů a hlasitým naháněním a skončila na 4.místě. Neděle byla pro naší fenku ve znamení BZH, které ukončila jednou 3 ze stopy a skončila na třetím místě a vybojovala si titul r.CACT.  Celkově jí to vyneslo krásné druhé místo na MFH a titul r.CACIT.

Memoriál Františka Hebedy prošel změnami od minulých ročníků. Hlavní změnou je tabulka MFH, která už není jen jedna. Jsou dvě, jedna na LZ a druhá na BZH. Memoriál je náročnější dvojím odložením a dvojím voděním na řemeni. Hlavně odložení bývá osudová disciplína - máme své zkušenosti :o) Dále pak zadáváním titulů CACT a CACIT.

Titul CACT a r.CACT se zadává zvlášť pro LZ a BZH pro jezevčíky a teriéry. Titul CACIT a r.CACIT na tomto memoriálu mohl získat pouze jezevčík, který skončí na prvním místě v I.cenách z obou samostatných zkoušek. Tento memoriál má dlouholetou tradici, a i jeho hladký průběh byl toho důkazem. Soutěž byla na vysoké úrovni po všech stránkách lidských, mysliveckých i kynologických :o) I přes opravdu vysoký počet startujících  psů (18) i vůdců, nebyl jediný organizační ani jiný problém. Klobouk dolů před všemi, co se nějakým způsobem podíleli na této opravdu zdařilé akci.

Propozice na MFH k nahlédnutí zde :Propozice MFH 2011.doc (1,9 MB) DODATEK A ÚPRAVA VŠEOBECNÝCH PODMÍNEK MFH 2011.doc (24,5 kB)

 

Fotogalerie k nahlédnutí zde : constancedafne.rajce.idnes.cz/Memorial_Frantiska_Hebedy_LZ_BZH%2C_Horni_Bela_15.-16.10.2011/